No e-mail notifications

I'm using free version Upsource 2.0 in small team (about 6 users).
I had no problems with configuring LDAP authorization (Active Directory server). I have enabled e-mail notification in Settings. "Send Test Message" works fine.
But I have no any notifications in code-review process... No e-mails at all.

What should I do to enable notifications? Thanks!

5 comments
Comment actions Permalink

Hi Anton,

Unfortunately, "test e-mail" and actual emails are handled by different code. We are aware of this problem and working to unify the subsystems. For now you might want to check info.log (logger "MailNotificationsManager") located in <Upsource_home_directory>\logs\upsource-frontend for any errors.

Let me know if it helps.

0
Comment actions Permalink

[2015-05-25 14:38:20,091] ERROR mail-notifications-1                 r.mailNotifications.MailSender - Error occurred while sending email to ***
org.apache.commons.mail.EmailException: Sending the email to the following server failed : ***
     at org.apache.commons.mail.Email.sendMimeMessage(Email.java:1410)
     at org.apache.commons.mail.Email.send(Email.java:1437)
     at com.jetbrains.upsource.backend.server.mailNotifications.MailSender.sendMail(MailSender.java:94)
     at com.jetbrains.upsource.backend.server.mailNotifications.MailNotificationsManager.sendNotification(MailNotificationsManager.java:215)
     at com.jetbrains.upsource.backend.server.mailNotifications.MailNotificationsManager.handleEvent(MailNotificationsManager.java:174)
     at com.jetbrains.upsource.backend.server.mailNotifications.MailNotificationsManager.access$000(MailNotificationsManager.java:41)
     at com.jetbrains.upsource.backend.server.mailNotifications.MailNotificationsManager$1.run(MailNotificationsManager.java:102)
     at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
     at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
     at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: javax.mail.AuthenticationFailedException: 535 5.7.3 Authentication unsuccessful

     at com.sun.mail.smtp.SMTPTransport$Authenticator.authenticate(SMTPTransport.java:892)
     at com.sun.mail.smtp.SMTPTransport.authenticate(SMTPTransport.java:814)
     at com.sun.mail.smtp.SMTPTransport.protocolConnect(SMTPTransport.java:728)
     at javax.mail.Service.connect(Service.java:386)
     at javax.mail.Service.connect(Service.java:245)
     at javax.mail.Service.connect(Service.java:194)
     at javax.mail.Transport.send0(Transport.java:253)
     at javax.mail.Transport.send(Transport.java:124)
     at org.apache.commons.mail.Email.sendMimeMessage(Email.java:1400)
     ... 9 more


So, looks like some unknown bug :)

0
Comment actions Permalink

Оh! I've disabled authorization (remove user name) and now it works :) I'm not sure, that our system administators will be happy. But it's workaround...

0
Comment actions Permalink

This helped me too, thanks for the hint.

0
Comment actions Permalink

Using Build 3.5.3616 the same issue happens. Please advise steps to fix it.

0

Please sign in to leave a comment.