Proxying failed

We are running Ubuntu 14.04.01 LTS 64bit

I just finished installation yesterday. These errors are being written every few seconds.

[Upsource Error] [2015-02-04 12:37:05,125]   WARN - undle.proxy.jetty.ProxyServlet - Proxying /~version failed: null [Upsource Error] java.net.ConnectException: Connection refused [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:739) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager.finishConnect(SelectorManager.java:340) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processConnect(SelectorManager.java:671) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processKey(SelectorManager.java:640) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.select(SelectorManager.java:607) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.run(SelectorManager.java:545) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.NonBlockingThread.run(NonBlockingThread.java:52) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool.runJob(QueuedThreadPool.java:610) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool$3.run(QueuedThreadPool.java:539) [Upsource Error]      at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [Upsource Error] [2015-02-04 12:37:05,223]   WARN - undle.proxy.jetty.ProxyServlet - Proxying /~api_session/ failed: null [Upsource Error] java.net.ConnectException: Connection refused [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:739) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager.finishConnect(SelectorManager.java:340) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processConnect(SelectorManager.java:671) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processKey(SelectorManager.java:640) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.select(SelectorManager.java:607) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.run(SelectorManager.java:545) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.NonBlockingThread.run(NonBlockingThread.java:52) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool.runJob(QueuedThreadPool.java:610) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool$3.run(QueuedThreadPool.java:539) [Upsource Error]      at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [Upsource Error] [2015-02-04 12:37:21,140]   WARN - undle.proxy.jetty.ProxyServlet - Proxying /~socket.io/ failed: null [Upsource Error] java.net.ConnectException: Connection refused [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) [Upsource Error]      at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:739) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager.finishConnect(SelectorManager.java:340) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processConnect(SelectorManager.java:671) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.processKey(SelectorManager.java:640) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.select(SelectorManager.java:607) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.io.SelectorManager$ManagedSelector.run(SelectorManager.java:545) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.NonBlockingThread.run(NonBlockingThread.java:52) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool.runJob(QueuedThreadPool.java:610) [Upsource Error]      at org.eclipse.jetty.util.thread.QueuedThreadPool$3.run(QueuedThreadPool.java:539) [Upsource Error]      at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Please advise.

3 comments
Comment actions Permalink

We see the same error. Anyone?

0
Comment actions Permalink

Hi Oleg,

This error message says that there were several failed connection attempts during Upsource starting. Usually it ends up with the message "Upsource is running".

Is Upsource up and runnig in your case? What are the consequences of this error in your installation? If any, please send us the entire contents of logs folder.

P.S. We moved that error message from console to logs in the coming version.

Thanks in advance.

0
Comment actions Permalink

Well the original issue is that Upsource failed to expand some files, it just displayed "Loading file"
I went to the console and saw that error, so I thought it is related somehow as I saw file names here (files that it failed to load/display/expand)
I restarted Upsource and files started to load.

0

Please sign in to leave a comment.