Cannot start Upsource on Windows "bin/hub configure"

Hi,

I'm trying to launch for the first time Upsource on my windows workstation.

First launch was successfull, I configured Upsource in the browser and I choose to use an internal hub. But the waiting message never disappeared so I took a look in the logs :

[2016-03-08 10:33:48,988] ================================================================ (start)
[2016-03-08 10:34:56,318] [Upsource Error] Failed to start JetBrains Upsource 2.5 due to unexpected exception: Not allowed exit code 1 from process: bin/hub configure
[2016-03-08 10:34:56,689] ================================================================ (finish)

And I noticed that Upsource was down :

+$ upsource.bat status
Upsource is shut down

To resolve this problem, I tried to install a standalone hub and to connect Upsource to the hub. It is better but now I have the following error :

[2016-03-08 11:14:56,726] ================================================================ (start)
[2016-03-08 11:16:24,319] [Upsource Error] Failed to start JetBrains Upsource 2.5 due to unexpected exception: Not allowed exit code 1 from process: bin/cassandra configure
[2016-03-08 11:16:24,690] ================================================================ (finish)

Any idea to resolve this problem ?

Regards,

1 comment
Comment actions Permalink

Hi Jean-Sebastien,

Sorry for putting it off.

There should be some more errors in Cassandra logs. Could you please discover it and post it here?

Thanks in advance.

 

0

Please sign in to leave a comment.